Följ sidan "Bli medlem 2022"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Bli medlem 2022

BLI MEDLEM 2022

Vad kul att du funderar på att bli medlem!

Att vara medlem i Skultagårdens Ryttarförening innebär många fördelar, inte minst att bli en del av en förening där vi stöttar och peppar varandra. På anläggningen har vi alltid något på gång och är du under 25 år så kommer Ungdomssektionen se till att det finns massor av kul aktiviteter att delta i.

Att vara medlem i en liten klubb innebär också att just du som medlem är med och påverkar hur klubben drivs och sköts men det ställer även vissa krav på dig i form av gemensamt arbete på klubben och vid tävlingar. Vår filosofi är att de som använder anläggningen regelbundet hjälper till lite mer, dvs ni som köper anläggningskort.

Vi försöker få ihop lag till alla divisioner i både hoppning och dressyr. Vi värdesätter god laganda och ser till att alla trivs och har roligt tillsammans. Är du intresserad av att vara med i ett lag? Kontakta Tävlingskommittén.

Hur gör jag?

Klicka på nedanstående Google-formulär och fyll i uppgifterna för medlems- och anläggningsavgifter och klicka sedan på ”Skicka” längst ned i formuläret:

Klubben önskar att avgifterna betalas in EFTER den 1:a januari 2022 till Skultagårdens Ryttarförenings bankgiro: 5625-4451.

AVGIFTER 2022:

För att använda vår anläggning som omfattar både manege och paddockar ska man vara medlem och betala anläggningsavgift:

MEDLEMSAVGIFTER kalenderår 2022:

Senior (fr.o.m. året man fyller 18 år): 450:-

Junior (t.o.m. året man fyller 17 år): 350:-

Familjemedlemskap: 800:- (alla ska vara folkbokförda på samma bostadsadress)

Medryttare behöver vara medlem.

ANLÄGGNINGSAVGIFTER kalenderår 2022:

1500:- per kort som gäller 1 häst/ponny samt 1 ryttare.

Anläggningskort kan ytterligare kompletteras till en kostnad på 500:- per ytterligare häst/ponny eller per ryttare/medryttare.

OBSERVERA

Medlemskapet är giltigt först när alla uppgifter kommit in då en obligatorisk olycksfallsförsäkring ingår i medlemsavgiften.

Som medlem med anläggningskort förväntas man att hjälpa till vid klubbens skötsel samt arrangemang och tävlingar vid minst två tillfällen under året.

Betalning sker i god tid innan årsmötet 2022 för möjlighet att nyttja anläggningen, delta på årsmötet och påverka klubbens verksamhet. Årsmötet brukar ske februari månad.

Vid arrangerade träningar på klubben finns möjlighet för ryttare utan anläggningskort med medlemskap i annan klubb att kan betala 100:- per tillfälle, detta ska betalas in via swish i samband med ridningen.

Swishnummer: 123 652 57 37.

images24wl.png

Finns det något som Ni tycker ska göras på föreningen - tveka inte att ta kontakt med styrelsen.

Har du frågor? Ring eller maila till vår kassör Lena Lindh, 070-519 79 53, kassor@skulta.se

Inga nyheter är skapade

Våra Sponsorer