UPPDATERING!!!!

🐴MEDLEMS- & ANLÄGGNINGSAVGIFTER FÖR ÅR 2020🐴

OBSERVERA! Årsmötet 2019 beslutade följande medlemsavgifter för år 2020: senior: 425:- junior: 300:- familj: 800:- och stödjande: 125:-.

Vi ber om ursäkt för att medlemsavgifterna för 2020 inte uppdaterats i tid. NI SOM REDAN BETALAT IN MEDLEMSAVGIFTEN, BER VI BETALA IN MELLANSKILLNADEN 😊 Har betalningen inte gått iväg ännu till klubbens bankgiro, så vore det tacksamt om ni själva kunde gå in och ändra till det rätta beloppet. Tack på förhand 🙏

ALLA inbetalningar SKALL ske via klubbens bankgiro 5625-4451.

Uppge namn (vid familjekort samtliga i familjen), personnumrets 10 siffror, adress, postnummer, postort, telefonnummer samt mailadress.

Uppgifterna ska skickas i mail till kassören: This is a mailto link

NAMN:

PERSONNUMMER:

ADRESS:

POSTNUMMER:

POSTORT:

TELEFONNUMMER:

MAILADRESS:

HÄSTAR/PONNYERS NAMN:

EVENTUELLA MEDRYTTARE:

ANGE VAD PENGARNA AVSER:

Vad kul att du funderar på att bli medlem!

Att vara medlem i Skultagårdens Ryttarförening innebär många fördelar, inte minst att bli en del av en förening där vi stöttar och peppar varandra. På anläggningen har vi alltid något på gång och är du under 25 år så kommer Ungdomssektionen se till att det finns massor av kul aktiviteter att delta i.

Att vara medlem i en liten klubb innebär också att just du som medlem är med och påverkar hur klubben drivs och sköts men det ställer även vissa krav på dig i form av gemensamt arbete på klubben och vid tävlingar, sk. funktionärsuppdrag. Vår filosofi är att det som använder anläggningen regelbundet hjälper till lite mer, dvs ni som köper anläggningskort.

Vi försöker få ihop lag till alla divisioner i både hoppning och dressyr. Vi värdesätter god laganda och ser till att alla trivs och har roligt tillsammans. Är du intresserad av att vara med i ett lag? Kontakta Tävlingskommitén här.

Avgifter 2020

För att använda vår anläggning som omfattar både manege och paddockar ska man vara medlem och betala anläggningsavgift.

Anläggningskortet är personligt och gäller 1 häst (max 3 ryttare) eller 1 ryttare (max 3 hästar) (väljs vid köp av kort). Alla ryttare måste dock vara medlemmar i föreningen. Det är ägaren till hästen som ansvarar för att hjälpa till på 2 tävlingsdagar alternativt dess för- och efterarbete alternativt fixardagar på vår/höst eller annat liknande uppdrag. Vi har roligt tillsammans och alla ben och händer behövs! Har du frågor hör gärna av dig till kassören Lena Lindh 0705197953. All hjälp är uppskattad!

Finns det något som Ni tycker ska göras på föreningen - tveka inte med att ta kontakt med styrelsen.

Man kan även betala per gång. Det kostar 100:-/gång vid max. 3 tillfällen. Detta ska betalas in på kontot/swish INNAN ridningen och kvitto ska tas med till anläggningen.

Swishnummer: 123 652 57 37.

Läs mer om funktionärer under fliken "Funktionär"

Anläggningsavgift Helår
Halvår
Senior 1 500 kr + funktionärsuppdrag, se ovan
1000 kr + funktionärsuppdrag, se ovan
Junior* 1 000 kr + funktionärsuppdrag, se ovan
750 kr + funktionärsuppdrag, se ovan
Frikort, arbetad tid
   0 kr + 50h arbetstid
0 kr +30h

Medryttare Medryttare är tillåtet utan kostnad men kräver att medryttaren är medlem i föreningen och medlemsavgiften är betald

*Junior räknas du som till och med det år du fyller 18.

Medlemsavgift 2020 Kalenderår
Senior 425 kr
Junior* 300 kr

Familj

Stödjande

*Junior räknas du som till och med det år du fyller 18.

Observera att medlemskapet är giltigt först när alla uppgifter kommit in då en obligatorisk olycksfallsförsäkring ingår i medlemsavgiften.

Har du frågor ring eller maila föreningens kassör.

Lena Lindh, 070-519 79 53, This is a mailto link

Uppdaterad: 09 JAN 2018 14:17