Funktionär

Som funktionär på Skultagården får du på ett roligt sätt lära dig hur en idrottsförening fungerar och kommer snabbt in i gemenskapen.

Då föreningen inte har någon anställd personal bygger hela verksamheten på ideellt arbete. Vi har idag frivilliga som har uppdrag inom tävlingskommité, styrelsen, caféansvariga, manegeunderhåll, fastighetsunderhåll, ungdomsträningar m.m.

I samband med aktiviteter på anläggningen som t.ex. tävlingar, clinics eller pay and jump behövs extra mycket folk.

I ditt anläggningskort ingår ett visst antal timmars arbete på anläggningen i samband med tävling eller t.ex. underhållsarbete. Detta för att fortsatt kunna hålla relativt låga priser för utnyttjande av anläggningen samt hålla den i bra skick.

I god tid innan varje tävling kommer funktionärslistor att sättas upp på anläggningen. Där finns möjlighet att under en period välja den uppgift som passar bäst och känns roligast. Efter ett bestämt datum kommer listorna att plockas in och sammanställas av tävlingskommitén, TK. Om några platser inte är fyllda kommer TK att kalla medlemmar för funktionärsuppdrag genom medlemsregistret. Om du inte kan på den tid du är kallad får du byta med någon annan. Vid utebliven arbetsdag faktureras 1000:-.

All hjälp är uppskattad!
Känner du att just du har något speciellt att bidra med så tveka inte att höra av dig till styrelsen med din idé.

Uppdaterad: 22 NOV 2017 17:38 Skribent: Daniel Kjellgren

Våra Sponsorer