Vad kul att du funderar på att bli medlem!

Att vara medlem i Skultagårdens Ryttarförening innebär många fördelar, inte minst att bli en del av en förening där vi stöttar och peppar varandra. På anläggningen har vi alltid något på gång och är du under 25 år så kommer Ungdomssektionen se till att det finns massor av kul aktiviteter att delta i.

Att vara medlem i en liten klubb innebär också att just du som medlem är med och påverkar hur klubben drivs och sköts men det ställer även vissa krav på dig i form av gemensamt arbete på klubben och vid tävlingar, sk. funktionärsuppdrag. Vår filosofi är att det som använder anläggningen regelbundet hjälper till lite mer, dvs ni som köper anläggningskort.

Vi försöker få ihop lag till alla divisioner i både hoppning och dressyr. Vi värdesätter god laganda och ser till att alla trivs och har roligt tillsammans. Är du intresserad av att vara med i ett lag? Kontakta Tävlingskommitén här.

För att bli medlem, kontakta styrelsen.

2018

För att använda vår anläggning som omfattar både manege och paddock ska man vara medlem och betala anläggningsavgift.

Anläggningskortet är personligt och gäller 1 häst (max 3 ryttare) eller 1 ryttare (max 3 hästar) (väljs vid köp av kort). Alla ryttare måste dock vara medlemmar i föreningen. Det är ägaren till hästen som ansvarar för att funktionärsuppdraget/arbetstiden för respektive kort blir utförd.

För att hålla nere avgiften innebär varje kort en arbetsplikt som funktionär, medverkan i någon av våra sektioner eller styrelsearbete. Du kan välja nivå på din arbetsinsats. Det är dessutom väldigt roligt att vara delaktig och jobba tillsammans.

Arbetstiden får utföras av andra personer än själva kortinnehavaren t.ex. make/maka/förälder. Styrelsearbete eller arbete i någon av våra sektioner (enl.arbetsbeskrivning) ger 30 h arbetstid.

Om arbetsplikten ej är uppfylld vid kalenderårets slut tillkommer ytterligare 2000:-. Det är medlemmens eget ansvar att se till så att arbetstimmarna blir gjorda. Ni får aktivt söka arbetstillfällen själv via facebook/ hemsidan och medverka vid t.ex. fixardagar, pay&jump, baka inför tävling etc. (Finns det något som Ni tycker ska göras på föreningen - tveka inte med att ta kontakt med styrelsen).

Man kan även betala per gång. Det kostar 100:-/gång vid max. 3 tillfällen. Detta ska betalas in på kontot/swish INNAN ridningen och kvitto ska tas med till anläggningen. För detta krävs inga arbetstimmar.

Läs mer om funktionärer under fliken "Funktionär"

Anläggningsavgift Helår
Halvår
Senior 1 500 kr +20h arbete
1000 kr +10h.
Junior* 1 000 kr +20 h arbete
750 kr +10h
Frikort, erbetad tid
   0 kr +50h arbetstid
0 kr +30h
Friköp av arbete/funkt.
  + 2 000 kr utöver anl.kort

Medryttare Medryttare är tillåtet utan kostnad men kräver att medryttaren är medlem i föreningen och
medlemsavgiften är betald

*Junior räknas du som till och med det år du fyller 18.

Medlemsavgift Kalenderår
Senior 350 kr
Junior* 250 kr

Familj

Stödjande

*Junior räknas du som till och med det år du fyller 18.

Avgifterna betalas till bankgiro 5625-4451.

Betalningen märkes med namn, personnummer och telefonnummer.

I samband med betalning skickar ni ett mail till This is a mailto link och anger utförligt:

Namn (på samtliga som avses)
Personnummer
(på samtliga som avses, krav från idrottonline)
Mobilnummer
(på samtliga som avses)
Mailadress

Samt vad betalningen avser t.ex. medlemskap familj samt anläggningsavgift senior helår.

Observera att medlemsskapet först är giltigt när alla uppgifter kommit in då en obligatorisk olycksfallsförsäkring ingår i medlemsavgiften.

Har du frågor ring eller maila föreningens kassör.

Hans Larsson, 070-956 97 11, This is a mailto link

<td style="text-align: right;">&nbsp;</td>